Mobning er noget fanden har skabt

1 Comment
Vurdering:
5.0

Skriv en kommentar

kommentarer

 • Mobning er de voksnes ansvar
  Af: Karen Ingversen den 25.04.2021
  Vurdering:
  5.0

  Tak for en god blog❤️Jeg kan godt huske de tider hvor de voksnes argument for ikke at hjælpe mobbeofre var “det bliver meget værre hvis vi blander os”. OMG. Og jeg hører i dag utroligt nok moderne teorier om at “mobning ikke findes” og “alle er ofre ved mobning”. Det er virkeligt de voksnes ansvar for at stoppe mobning.

  Besvaret af: Majken Rømer den 09.05.2021 Tusind tak, Karen. Da jeg var barn, var mobning slet ikke noget, der blev italesat. Faktisk var der overhovedet ikke fokus på det. Og jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har haft en samtale omkring det. Så jeg tror ikke, at der var nogen, som vidste, at jeg blev mobbet. Jeg opførte mig jo pænt og klarede mig godt i skolen. Jeg er dog fuldstændig enig i, at det ikke hjælper noget, at folk bare lukker øjnene for det. Hvis der er nogen, som mener, at mobning ikke foregår, så har de godt nok gigantiske skyklapper på. Mobning er helt sikkert de voksnes ansvar, når det er børn, der mobbes. Mobning foregår dog desværre i alle aldre, så hvis det er voksne personer, der bliver mobbet, så er det jo klart mobberens ansvar, da vedkommende, til forskel fra børn, fuldt ud bør vide, at det er forkert at mobbe. Desværre er der mange, der ikke tænker over, hvor skadeligt det er. Det er derfor, jeg mener, der er behov for mere fokus på mobning.