Jeg kom over blodproppen, eller gjorde jeg?

1 Comment
Vurdering:
5.0
Emne: Hjerneskade

Skriv en kommentar

kommentarer

  • Blodprop i hjernen
    Af: Jan Madsen den 30.01.2023
    Vurdering:
    5.0

    Hej Majken kære kusine Jeg vil bare fortælle dig hvor sej du er og det er dejligt at kunne høre hvordan du oplevede din blodprop. Hos os har Linda (min kone) også haft en blodprop i hjernen, og vi har ikke den gode oplevelse med fra Aarhus universitets hospital, hun oplevede dårlig pleje under indlæggelse og ikke særlig god information on senfølger. Men hun kæmper da hun stadig er sig selv indvendig selvom hun ikke længere kan tale eller skrive forståeligt, dog forstår hun alt. Og desuden er hendes styrke nedsat i højre side. Depression kender jeg alt til da jeg har været i medicinsk behandling siden 2009 og har de sidste tre år været faldet langt ned selvom jeg får hjælp af psykiater og lokal psyk med både samtaler, magnetbehandlinger TMS og forskellig nyt medicin, da de mener jeg er bipolar m.m. Men jeg vil fortsætte med at læse dine indlæg da de er livsbekræftende og overvinder modgang Knus fra fætter Jan