Om by Majken

by Majken er en online smykkebutik med salg af håndlavede sølv- og guldsmykker designet af smykkekunstner Majken Rømer, der står bag alle kreationer. by Majken er grundlagt i 2007.

 

Majken Rømer og smykkerne

Jeg er født og opvokset på Bornholm, og da jeg var 19 år flyttede jeg til København for at uddanne mig til Cand.merc.(dat). Siden er jeg blevet boende i Københavnsområdet.

Jeg kan godt lide at være kreativ og har i mange år arbejdet som User Experience Specialist, hvor jeg har gjort digitale universer, som fx hjemmesider, brugervenlige.

Ved siden af arbejdet havde jeg lyst til at være kreativ på en anden måde. I starten af 00'erne begyndte jeg derfor at kreere mine egne smykker.

Efter at have fået flere positive tilkendegivelser af mine design besluttede jeg mig i 2007 for også at kreere smykker til andre. Jeg oprettede derfor denne online smykkeshop, hvor jeg siden har solgt mine unikke, håndlavede smykker.

Det, der fasciner mig ved smykker, er, at du med få midler kan skabe din egen helt unikke historie.

Ved at arbejde med ægte smykkematerialer, får du nemlig en helt særlig glød ind i smykkerne, der gør dem helt specielle. Det samme smykke kan derfor fortælle forskellige historier alt efter hvem, der bærer det.

 

Majken Rømer

majken2.jpeg

Smykkekunstner

Uddannet Cand.merc.(dat.) 

 

 

Udtalelser

Jeg har idag modtaget mit smukke vedhæng og jeg er meget glad for det, så tak for en god forretning og en god service.

Charlotte Pedersen

Tusind tak for de smukke øreringe som du har lavet til min kæreste hun er meget glad for dem. Tusind tak for god service.

Lars Fog Jensen

Jeg er meget glad for mine øreringe, de er rigtig flotte! Tak for godt arbejde.
 

Leni Schroll