Mit navn er Majken Rømer. Jeg er født og opvokset på Bornholm, og da jeg var 19 år flyttede jeg til København for at uddanne mig til Cand.merc.(dat). Siden er jeg blevet boende i Københavnsområdet.

Jeg kan godt lide at være kreativ og har i mange år arbejdet som User Experience Specialist, hvor jeg har gjort digitale universer, som fx hjemmesider, brugervenlige.

Derudover har jeg i en årrække designet og kreeret smykker, som jeg sælger via en online smykkebutik på min hjemmeside.

Efter en alvorlig sygdom begyndte jeg at være kreativ på en helt anden måde. Jeg begyndte at skrive fantasyhistorier.

 

Mig og historierne

Det at skrive historier er nyt for mig. Til gengæld er jeg meget rutineret i at finde på historier.

Som barn og ung blev jeg mobbet meget, og for at slippe væk fra alle mobberierne og den ensomhed, der fulgte med, dagdrømte jeg.

 

Mange af mine dagdrømme kan jeg stadig huske. De handlede ofte om, at jeg fandt en vej til at gøre min tilværelse bedre. Ofte ved hjælp af en eller anden fantastisk løsning, som i virkeligheden ikke kunne lade sig gøre.

I mine dagdrømme var alt dog muligt, og derfor var de et rart sted at flygte til.

Efter en blodprop i hjernen i 2016, som gjorde, at jeg ikke længere kunne arbejde som User Experience Specialist dukkede dagdrømmene op igen. Denne gang så tydelige, at jeg fik lyst til at skrive dem ned.

Det førte mange flere idéer med sig, og nogle af dem er endt med at blive til min første bog Burgendias forbandelse. Bogen er endnu ikke udgivet.

Jeg arbejder dog allerede på nye bogprojekter, hvor jeg har gang i både en ungdomsserie og en krimiserie. Disse baserer sig også på nogle af mine mange dagdrømme.

 

Majken Rømer

Forfatter

Uddannet Cand.merc.(dat.)