Jeg er en forfatter, der skriver fantasyhistorier

Mine ungdomshistorier tager udgangspunkt i dagdrømme, jeg havde som barn og ung. Dagdrømmene brugte jeg til at komme væk fra en hverdag præget af mobning og ensomhed.

Historierne handler derfor meget om, hvordan det er at være udenfor og skulle takle alle de udfordringer, du bliver stillet overfor, når du ikke har nogen på din side.

De handler også om, hvordan du håndterer at møde nogen, der tror på dig, når du ikke er vant til, at det er tilfældet, og hvad det kan føre med af gode, men også uheldige situationer.

Med så tunge emner er det nødvendigt med et fantastisk univers, hvor alt er muligt. Og spænding skal der også til.

Så er ingredienserne også til stede for en god historie, hvor vigtige emner som mobning og ensomhed bliver behandlet på en underholdende måde - det er i hvert fald mit mål.

Jeg skriver også krimier, som ligeledes er inspireret af dagdrømme. Disse er dog fra mit voksne liv.

Pga. dagdrømmenes karakter, udspiller krimierne sig også i et fantastisk univers, som giver en anderledes setting for en krimi, som jeg håber, læserne vil synes om.

 

Målgrupper for mine bøger

Mine krimier er rettet mod voksne.

Målgruppen for de øvrige historier er unge mennesker, da det ofte er, når du er ung, at udfordringerne med mobning og ensomhed er størst og gør mest skade, hvis de ikke bliver håndteret. Disse historier kan dog også læses af voksne.

 

Burgendias forbandelse

Min debutroman for børn og unge i alderen 11+ år

Historien tager udgangspunkt i min egen barndom på Bornholm og i mine udfordringer med mobning og ensomhed. Det er dog udelukkende for at sætte scenen for historien, som primært foregår i Burgendia, som ligner Bornholm, men ikke er det.

Uden at røbe mere af handlingen, kan jeg fortælle, at det har været rigtig spændende at dykke ned i Bornholms historie, for at finde inspiration til, hvordan Burgendia kunne se ud.

Det har også været super spændende at tilføje forskellige fantastiske elementer, herunder et specielt dyr, der er lidt udover det sædvanlige.

Historien har været med i en forlagskonkurrence, som jeg desværre ikke vandt. Jeg vil derfor forsøge at få den udgivet på anden vis.

 

Nye bogprojekter

Bogserie for unge i alderen 15+ år

Jeg er ikke nået så langt med historien, men kan dog fortælle, at den kommer til at foregå i et selvopfundet fantasyunivers.

Der kommer til at være flere hovedpersoner, som bliver udsat for lidt af hvert undervejs på en vigtig færd. Et af temaerne for historien vil være det at føle sig anderledes.

 

Krimiserie for voksne

Denne serie er jeg heller ikke nået langt med. Den har en ung kvinde med en anderledes skæbne som hovedperson. Hun falder over forskellige krimigåder, som hun prøver at løse.

Krimiserien foregår også i et selvopfundet fantasyunivers.

 

Majken Rømer

Forfatter

Uddannet Cand.merc.(dat.)